Bestuur

De VvE van NatuurRijk de Kempenzoom heeft momenteel 5 bestuursleden. Diverse commissies zullen ook vorm krijgen

Met ingang van 1 februari 2020 bestaat het bestuur uit:

Voorzitter                    : Mevrouw Renée van de Graaf

Secretaris                   : De heer Dick v.d. Berg

Penningmeester         : Mevrouw Denise Lesire

Alg. Bestuurslid          : De heer Kevin Goijaerts

Alg. Bestuurslid          : Mevrouw Marja Reemers

Visie van VvE NatuurRijk de Kempenzoom

De eigenaren van het park hebben een duidelijke beeld voor ogen gehad over de wijze waarop dit park tot stand moest komen. In de naam is bewust niet gesproken over een bungalowpark maar over een "NatuurRijk". Op basis daarvan is het park ontwikkeld.
Het bestuur heeft daarop volgend een visie uitgesproken, op basis waarvan bestuurd, beheerd en gerecreeerd zal worden.

Deze visie luidt:

"NatuurRijk de Kempenzoom is hét park waar eigenaars met respect voor dieren, mens en natuur met elkaar samen leven. Onder de paraplu van de Vereniging van Eigenaren in de persoonlijke, met planten en struiken omgeven eigen woonruimte, kan iedere eigenaar opgaan in de natuur en genieten van de rust die de bosrijke en landelijke omgeving van de Kempen biedt."